poster-sabacko-pozoriste-Macak-u-cizmama

Mačak u čizmama

TEKST, REŽIJA, SCENOGRAFIJA I KOSTIM: STEFAN RJADKOV
PREVOD, ADAPTACIJA I MUZIKA: ALEK RODIĆ

Stefan Rjadkov je diplomirao glumu i lutkarstvo na Akademiji za lutkarstvo „Natfiz-Krsto Sarafov“ u Bugarskoj, kod jednog od najpoznatijih profesora lutkarstva u Bugarskoj i svetu, profesora Atanasa Ilkova.
Stefan je autor poznate serije lutkarskih emisija pod nazivom „Kukla Programa“ (Lutka program), koje su se emitovale na Bugarskoj državnoj televiziji.

Pored toga što se bavi glumom, režijom i lutkarstvom Stefan je i izvrstan operski pevač i izvodi opere u muzičkim pozorištima širom Bugarske.

Višestruki talenti i umetnički autoritet Stefana Rjadkova, glavni su razlozi da verujemo da će lutkarska predstava za decu „Mačak u čizmama“ ostvariti puno uspeha i krasiti naš repertoar veliki broj sezona.

Osnovna ideja vodilja cele predstave je da ništa nije nemoguće i da ako se potrudimo možemo i da očekujemo rezultate. Sve je moguće i treba verovati u čuda jer čuda se događaju ako ih stvarno želimo. Zapamtite i ne zaboravite, ako nešto stvarno želite da uradite, onda niko ne može da vas zaustavi! Da li je tako prijatelji? Naravno da jeste. Ko može da uhvati miša taj može da uradi sve…

Stefan Rjadkov