e
Svetislav Basara

REVIZOR ZA JUGOISTOK

REŽIJA: Marko Torlaković

Vlast u Srbiji je dobra. Treba joj se prikloniti i svaki komad svoga srca dati. Izdajnik je svako ko se usudi da kritikuje vlast. Vlast je ovde oduvek bila brižna prema nama i sve nam je dala. Zašto bi neko pljuvao po njoj? Lako je pljuvati, a teško je zavrnuti rukave i raditi.

 Vlast vodi računa o svojim radnicima i sve daje od sebe ne bi li za te iste radnike obezbedila radna mesta i sačuvala ih od privatizacije.

 Vlasti treba verovati jer se ona oduvek držala svojih principa i svoje ideologije. Nikakav strani uticaj i kapital nisu uticali na našu vlast. 

Naši vladari su ljudi čiste savesti, ruke im nikad nisu bile krvave i nemaju šta da kriju pred Evropom, ostatkom sveta, a pogotovo pred nama jer vrlo dobro znamo ko su.

Marko Torlaković

 

Marko Torlaković je rođen 4. maja 1992. u Somboru. Završio je pozorišnu i radio režiju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Egona Savina. Dobitnik je nagrade Hugo Klajn za najboljeg studenta pozorišne režije. Svoju diplomsku predstavu, pod naslovom VATRENA ĆELIJA, radio je u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu.