Мачак у чизмама

ТЕКСТ, РЕЖИЈА, СЦЕНОГРАФИЈА И КОСТИМ: СТЕФАН РЈАДКОВ
ПРЕВОД, АДАПТАЦИЈА И МУЗИКА: АЛЕК РОДИЋ
ТЕКСТ, РЕЖИЈА, СЦЕНОГРАФИЈА И КОСТИМ: СТЕФАН РЈАДКОВ
ПРЕВОД, АДАПТАЦИЈА И МУЗИКА: АЛЕК РОДИЋ

Улоге: Страхиња Баровић, Соња Милојевић, Слободан Петрановић - Шарац, Кристина Пајкић, Милош Војновић, Марко Рибић, Деана Костић Инспицијент и суфлер: Зорица Стевановић Технички руководилац: Радивој Костадиновић Сликарски радови: Раде Станковић; Столарски радови: Боривој Чеивановић; Браваски радови: Михаило Брезина; Мајстор тона: Коста Павловић; Мајстор светла: Миодраг Поповић; Електричар: Лука Поповић; Власуљарка и шимнкерка: Гордана Баровић; Кројачки радови: Драгица Вујковић, Златомир Ненадовић; Гардероба: Данијела Драгојевић, Биљана Костадиновић; Реквизита: Мирјана Незири; Декоратери: Чедомир Вучинић, Иван Јовановић, Јосип Уцај, Младен Симић

Стефан Рјадков је дипломирао глуму и луткарство на Академији за луткарство „Натфиз-Крсто Сарафов“ у Бугарској, код једног од најпознатијих професора луткарства у Бугарској и свету, професора Атанаса Илкова.
Стефан је аутор познате серије луткарских емисија под називом „Кукла Програма“ (Лутка програм), које су се емитовале на Бугарској државној телевизији.

Поред тога што се бави глумом, режијом и луткарством Стефан је и изврстан оперски певач и изводи опере у музичким позориштима широм Бугарске.

Вишеструки таленти и уметнички ауторитет Стефана Рјадкова, главни су разлози да верујемо да ће луткарска представа за децу „Мачак у чизмама“ остварити пуно успеха и красити наш репертоар велики број сезона.

Основна идеја водиља целе представе је да ништа није немогуће и да ако се потрудимо можемо и да очекујемо резултате. Све је могуће и треба веровати у чуда јер чуда се догађају ако их стварно желимо. Запамтите и не заборавите, ако нешто стварно желите да урадите, онда нико не може да вас заустави! Да ли је тако пријатељи? Наравно да јесте. Ко може да ухвати миша тај може да уради све…

Стефан Рјадков