e
13. marta 2020. 20:00 Kamerna scena ”Jelica Vojinović”
13. marta 2020. 20:00
Kamerna scena ”Jelica Vojinović”
Vilijam Šekspir

DVA VITEZA IZ VERONE - OTKAZANO

Režija: Mia Knežević
Otići ili ostati? Biti srećan ili biti uspešan? Biti dobar sebi ili dobar svima? Ići srcem ili glavom?… I šta izabrati kada na jednoj strani stoji romantična ljubav, a na drugoj iskreno prijateljstvo? „Dva viteza iz Verone“ je jedna od prvih Šekspirovih komedija. U njenom centru su mladi ljudi, mučeni uvinerzalnim pitanjima koja sebi postavljaju svi ljudi ovih godina, bez obzrira na epohu u kojoj žive. Zaljubljivanja, putovanja, prijateljstvo, obrazovanje i potraga za sopstvenim mestom u društvu koje se deli na vladare, sluge i sve nas između – čine zaplet ove komedije, ali ne i njenu osnovu temu. Njena tema su dva lica vrline i dilema: koje je pravo? To je ono što Dva viteza iz Verone čini toliko aktuelnim, u svetu duplih aršina, relativizovanih vrednosti i takozvane post-istine.

Poštovana publiko. Sa velikim žaljenjem, obaveštavamo vas da se izvođenje predstava otkazuje, po preporuci Vlade Republike Srbije i u dogovoru sa Gradskom upravom Grada Šapca.

Vaše kupljene ulaznice možete sačuvati za naredne termine. Takođe, možete ih vratiti i uzeti nazad svoj novac, na našoj bileranici, svakoga dana od 18-20 časova.

Blagovremeno ćemo vas obaveštavati o svim narednim događanjima.

Žao nam je. Držite se hrabro, čuvajte se i ostanite zdravi!

#sloboda je #odgovornost