Шабачко позориште » Репертоар, Дечја сцена » ХЛЕБА И ИГАРА

Зоран КарајићХЛЕБА И ИГАРА

ХЛЕБА И ИГАРА
Дечја сценаПремијера: 23. март 2005.
АуторЗоран Карајић
РежијаЗоран Карајић